Sistemele solare de pompare pentru irigatii

Sistemele solare de pompare sunt foarte utile in zonele izolate, ce nu au posibilitatea conectarii la reteaua de energie electrica nationala. In astfel de zone agricole, irigarea culturilor se face folosind motopompe diesel sau pompe conventionale si generatoare electrice. Avantajul principal fata de sistemul de irigare...


Mai Mult...

Sistemele solare de pompare pentru apa potabila

Sistemele solare de pompare pentru obtinerea apei potabile, la noi in tara, sunt folosite in zone izolate de munte, la cabane, unde nu exista conexiune la reteaua nationala de energie electrica. Acestea se folosesc impreuna cu un rezervor de stocare pentru a dispune in permanenta...


Mai Mult...

Sistemele solare de pompare pentru filtrarea piscinelor

LORENTZ ofera o serie de pompe de piscina care nu utilizeaza energia electrica de la retea si au o  durata de viata lunga. Avantajele provin din funcționarea silentioasa si o  constructie modulara pentru o intretinere simpla. Folosind pompele LORENTZ se economisesc bani, iar proprietarul isi...


Mai Mult...
012

Sistemele solare de pompare sunt foarte utile in zonele izolate, ce nu au posibilitatea conectarii la reteaua de energie electrica nationala. In astfel de zone agricole, irigarea culturilor se face folosind motopompe diesel sau pompe conventionale si generatoare electrice.


Avantajul principal fata de sistemul de irigare conventional este costul zero in exploatare. Inca de la instalare, sistemul solar de pompare va extrage apa in continuu pe toata durata zilei. Sistemul ofera posibilitatea de a regla debitul, presiunea si ciclurile de pornire/oprire in functie de nivelul apei, de timp, de presiune, etc.


In cazul sistemului conventional, este nevoie de o persoana care sa alimenteze generatorul cu combustibil, sa il porneasca si sa urmareasca functionarea acestuia. Sistemul de pompare solare functioneaza fara interventie umana.


Un sistem solar de pompare se amortizeaza in 2-4 ani in comparatie cu un sistem diesel de pompare. Generatorul sau motopompa au durata de viata scurta de aproximativ 3-5 ani. Durata de viata a sistemului solar de pompare depaseste 10 ani. Dupa aceasta perioada costul service-ului este redus, adresandu-se doar pieselor mecanice din constructia pompei (rulmenti, angrenaje, etc) . Durata de viata a panourilor fotovoltaice este mai mare de 25 de ani.


Gama de pompe solare este foarte larga oferind de la pompe pentru adancimi si debite mici pana la pompe care extrag apa de la adancimi mari (450 m) si pot avea debite mari (300 mc/ora).

Noutati

ROMSIR devine distribuitorul autorizat al LORENTZ Germania pentru România

Datorită colaborării de succes dintre ROMSIR si LORENTZ, începând cu mai 2013 ROMSIR devine distribuitorul autorizat al LORENTZ Germania pentru România.

Am instalat trei sisteme solare de pompare PS150

In iunie 2013 am instalat trei sisteme solare de pompare PS150 in judetul Tulcea.
Acestea sunt folosite pentru adaparea animalelor

Am instalat un sistem solar de pompare PS1800 la showroom-ul nostru

In martie 2013 am instalat un sistem solar PS 1800 la showroom-ul nostru de langa Bals, Olt. Acest sistem include un generator solar de 3KWp si este folosit pentru irigarea prin picurare.

Va invitam sa ne vizati showroom-ul pentru a vedea acest sistem în funcţiune. Vă rugăm să ne contactaţi pentru programarea vizitei.